El Contento gaat verder als KNAK

11-04-2019 (15:30) - Bureaus

El Contento gaat verder onder de naam KNAK. Dat is het resultaat van de nauwe samenwerking die het content marketingbureau met het Zweedse KNAK is aangegaan.


In Zweden richt KNAK zich van origine op merkidentiteit en merkbeleving. Het Nederlandse KNAK voegt daar een nieuw ontwikkeld DNA-traject voor merken aan toe. 'Door de samenwerking zijn we nu in staat om het DNA van een bedrijf functioneel in beeld en taal te vangen. In de overload aan content en boodschappen, gaan wij terug naar de kern. Als iedereen om het hardst schreeuwt, kan je beter fluisteren om gehoord te worden', zegt Esmée Beekman, CEO van KNAK in Nederland.


groeistrategie

In Zweden heeft KNAK vestigingen in Stockholm en Visby. KNAKs CEO Patrik Björkander is opgetogen over het samenwerkingsverband met El Contento. 'Het past in onze groeistrategie. Met verschillende hubs kunnen we onze klanten beter bedienen. Door de expertise van El Contento op het gebied van merkverhalen en brandpublishing te mixen met onze creatieve benadering van merken en merkbeleving, hebben we meer toegevoegde waarde.'


In Nederland werkt KNAK onder meer voor CZ, SVB, Lyvore, FD Media, De Bakkers van Oost, Royal Jongbloed en Semco Style. In Zweden werkt KNAK onder meer voor: Visita, HSB Stockholm, ImseVimse, Eckes-Granini, Bergman Center, Best Western Strand Hotel.
 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch