Emakina Group neemt digitaal bureau Cloudworks over

13-01-2020 (09:49) - Bureaus

Emakina Group versterkt met de overname van Cloudworks zijn positie in het Midden-Oosten en meteen ook zijn slagkracht als Salesforce-partner. Cloudworks is een agile Cloud Consulting-bedrijf met kantoren in Dubai, Riyad en Mumbai. Het helpt grote bedrijven bij bedrijfskritische digitale projecten. Hun 30 experts zijn actief in CRM, Commerce, Sales en Marketing Automation en Change Management.
 
Cloudworks is een van de grootste Platinum Salesforce-partners in de Arabische Emiraten. Het scoort gemiddeld 4,9 sterren binnen de Salesforce AppExchange. Digitaal expert Souphien Akhrif startte het bedrijf in 2015, na zijn studies in informatiesystemen aan de Parijse Miage Sorbonne-universiteit. Met zijn snel groeiend team voerde hij al meer dan 140 succesvolle CRM- en klantenservice-projecten uit in de regio. Referenties zijn onder andere Dubai World Trade Center, Omantel, Ooredoo en Virgin Megastore.
 
In 2018 opende Emakina Group een kantoor in Dubai en sloot het Turkse Agentschap WittyCommerce zich aan bij de groep. De overname van Cloudworks laat nogmaals zien dat Emakina in het Midden-Oosten dé partij wil zijn voor omnichannel commerce en digitale bedrijfstransformatie. Het Dubai Department for Economic Development (DED) en het Dubai Multi Commodities Centre (DMCC) hebben de overname inmiddels ook goedgekeurd.
 
Souphien Akhrif, CEO van Cloudworks: “Dit is voor ons een logische en spannende stap. Nu kunnen wij onze klanten nog beter bedienen en duurzame groei creëren. In één klap verbeteren we ons commercieel, strategisch en operationeel bereik. Een grote groep nieuwe collega’s met veel ervaring in allerlei domeinen van digitale marketing staat voor ons klaar.”
 
Sjoerd van Gelderen, Managing Director Emakina.NL: “Cloudworks voegt extreem veel Salesforce-ervaring toe aan onze groep. Ze hebben een indrukwekkende portfolio opgebouwd en we kijken er dan ook naar uit om onze vakkennis te bundelen.”
 
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch