Emakina.NL start B2B eCommerce afdeling met Kees de Koning

20-09-2018 (14:03) - Bureaus

Kees de Koning is aangenomen als Practice Lead B2B eCommerce bij Emakina.NL. Emakina wil hiermee inspelen op de stijgende vraag vanuit de markt om specialisten in huis te hebben die zich richten op het begeleiden van grote B2B eCommerce projecten.


De Koning: "Emakina heeft, als partner van Salesforce Commerce Cloud, een sterke reputatie in de markt op het gebied van eCommerce met klanten als INTERSPORT, ECCO, Rituals en Wolford. Deze propositie ga ik verder uitbreiden door een speciale focus op B2B. We zijn blij met de door Salesforce in maart aangekondigde acquisitie van CloudCraze, een eCommerce oplossing specifiek voor de B2B markt. Het wordt hiermee mogelijk zijn om sneller en beter tegemoet te komen aan de behoeftes die er spelen binnen de B2B markt.” 


Sjoerd van Gelderen
, Managing Director bij Emakina.NL geeft aan: “We merken dat de uitdagingen die we zien in B2C en B2B voor een deel overlappen, maar er zijn ook veel specifieke aspecten aan B2B die aparte aandacht verdienen. Met de komst van Kees kunnen we zowel huidige als toekomstige klanten servicen die met deze problematiek te maken hebben.”


 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch