Expand Online lanceert trading desk

12-05-2017 (17:12) - Bureaus

Met de introductie van een eigen trading desk laat Expand Online zien dat digital media een belangrijke pijler is geworden naast de performance campagnes. Binnen de trading desk focust een team van digital media-specialisten zich volledig op advies, setup, beheer en optimalisatie van premium advertentieruimte.

takeover
Denk daarbij aan een homepage takeover op Nu.nl of het bereiken van een specifieke fashion doelgroep via Glamour.nl. Adverteerders krijgen realtime inzicht in de campagnes en in budget spend versus resultaat. Met een datagedreven aanpak en continue monitoring van de resultaten zorgt het bureau dat kwaliteit gewaarborgd blijft.

belangrijkste netwerken
De trading desk van Expand Online (part of Dept) bevat de belangrijkste netwerken en de belangrijkste publishers waarmee een grote diversiteit aan doelgroepen kan worden bereikt met een passende boodschap. Actualiteit en kwaliteit blijven doorlopend op hoog niveau door het wekelijks bijhouden van wijzigingen en continue monitoring op belangrijke KPI's.

beter helpen
Peter van Alphen, Head of Digital Media: "Naast standaard banners en traditionele media is de inkoop bij externe advertentiepartners een belangrijk onderdeel van een 360-graden mediastrategie. Dit is iets wat we al geruime tijd doen voor klanten als Rituals, Eurail en Aruba. Door het lanceren van een dedicated trading desk kunnen we klanten nog beter helpen om met opvallende rich media formaten hun doelgroep te bereiken."

 

 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch