Fabletics kiest All Response Media Nederland

11-06-2018 (11:47) - Bureaus

De Nederlandse vestiging van All Response Media heeft de media activiteiten van het activewear kledingmerk Fabletics, onderdeel van de Techstyle Fashion Group, aan haar portfolio mogen toevoegen. 
 

All Response Media is verantwoordelijk voor de mediaplanning, media inkoop en executie. Tevens is het bureau betrokken bij de eventuele uitbreiding van activiteiten in andere Europese landen. De Londense vestiging van ARM werkt sinds dit jaar ook voor Fabletics met veel succes.  De campagne zal deze zomer in Nederland van start gaan op een groot aantal TV-zenders.
 

Gerrit Nagel
(General Manager – All Response Media): ”Het is natuurlijk prachtig dat onze ervaring met Fabletics in de UK een extra stimulans was voor de Techstyle Fashion Group om voor ons te kiezen. En we hopen uiteraard het merk ook buiten onze landsgrenzen in de media onder de aandacht te mogen brengen: onze focus betreft immers niet uitsluitend de Nederlandse markt maar we gaan ook graag cross-border
 
 
Over Fabletics: TechStyle Fashion Group lanceerde Fabletics met Kate Hudson in 2013 nadat ze een gat zagen in de activewear-markt: er waren veel luxemerken, maar geen enkele bood stijlvolle en hoogwaardige uitrusting voor een laagdrempelige prijs. Fabletics biedt hoogwaardige, fashion-forward activewear voor dames. Inmiddels heeft het merk wereldwijd 1 miljoen zeer tevreden leden.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch