Fairphone kiest voor Gardeners

Fairphone kiest voor Gardeners

08-07-2020 (18:23) - Bureaus

Fairphone heeft voor Gardeners gekozen als hun nieuwe pr-bureau. Het merk dat modulaire telefoons maakt, wil met behulp van Gardeners hun brand awareness vergroten op zowel B2B als B2C gebied.
 
Fairphone zet zich in voor eerlijke elektronica. Ze willen de industrie van binnenuit veranderen. Dit doen ze door een telefoon te ontwerpen, te maken en te verkopen waarmee ze de distributieketen openbreken. De telefoons hebben een langere levensduur doordat ze modulair zijn en worden gemaakt van zoveel mogelijk duurzaam gewonnen materialen. Dit sluit volledig aan bij de propositie where good things grow van Gardeners.
 
“Fairphone is een merk met een ijzersterk verhaal, dat het goede doet. De merkbekendheid van het merk is relatief laag, hier zien we kansen. Samen met Fairphone gaan we het verhaal vertellen middels pr. We gaan het merk laden om zo de brand awareness voor Fairphone te vergroten.” zegt Maira Evers van Gardeners.
 
Ioiana Luncheon van Fairphone : “Gardeners zijn de juiste keuze voor ons omdat ze goed aansluiten bij onze waarden. Met hun ervaring en creativiteit kunnen zij ons goed helpen onze naambekendheid op de Nederlandse markt te vergroten.”
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch