FinchFactor opent kantoren in Los Angeles en New York

11-09-2017 (15:21) - Bureaus

FinchFactor, het reputatiemanagementbureau voor de creatieve en tech industrie, breidt uit naar Noord-Amerika met de recente opening van kantoren in Los Angeles en New York. Met deze stap wil het bureau haar dienstverlening maximaliseren richting internationale klanten als MediaMonks, Airbnb en Critical Mass.  


Aan het roer staat Amanda Cosindas, de recent aangestelde Managing Director van FinchFactor US, die de verantwoordelijkheid op zich neemt voor de kantoren in zowel Los Angeles als New York. Amanda werkte voorheen bij Raconteur en heeft een schat aan ervaring binnen de creatieve, filmproductie en digitale industrie. De teams in de VS gaan werken met klanten als Airbnb, Critical Mass, Independent Media, MediaMonks, Saatchi LA en het nieuw binnengehaalde Great Bowery Film. 


logische stap

“We zijn ontzettend blij dat we nu officieel kantoren hebben aan de west- en oostkust van de VS”, aldus oprichter en CEO Kerrie Finch. “Met een team van internationaal georiënteerde denkers en doeners wil FinchFactor bedrijven, die cultuur beïnvloeden en verandering stimuleren, doen groeien door de kracht van thought leadership. Het is voor ons een logische stap om dit nu ook in de VS te gaan doen, waar de creatieve en tech innovatie industrieën booming zijn. Ik kan mij geen inspirerender vooruitzicht bedenken. Onze ambitie is om beide kantoren tegen het eind van het jaar aanzienlijk te laten groeien.”   

 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch