FONK magazine over cool startups

FONK magazine over cool startups

19-02-2020 (10:00) - Bureaus

New kids, cool startups, onze wereld staat bol van nieuwe initiatieven. Maar welke springen eruit? Voor deze uitgave van FONK hielden we old school ons notitieboekje bij de hand. Wie, waarom, wanneer, waar en hoe? En: zijn ze ook nu nog succesvol? Lees het vandaag in de nieuwe editie van FONK magazine!
 
Wat op onze redactie het meest is bijgebleven tijdens de realisatie van deze nieuwe uitgave van FONK, is dat het over een langere tijd ouderwets bijhouden van aantekeningen, ook nu nog steeds helpt bij het ordenen van wat je voorbij ziet komen, en je eigen gedachten en impulsen daarbij een plaats kunt geven. Zo schrijf je in retrospectie moeiteloos een jaargang vol met prachtige, intrigerende initiatieven die het wel en soms ook niet haalden.
 
De redactie van FONK hoopt dat je net zoveel geniet van het bladeren, scannen en lezen van FONK 279 als wij hebben genoten van het old school maken ervan.
 

Gratis kennismaken met FONK magazine

Alleen vandaag lees je de digitale editie van FONK magazine gratis, maar wil je FONK lezen op een moment dat het jou het best past? Kies er dan voor om FONK elke twee weken in je digitale en/of echte brievenbus te ontvangen. En meld je aan voor een gratis kennsimakingsabonnement van 3 maanden (6 edities)

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch