Fusie The Supply Group zorgt voor totaaloplossing: Maerschalk

26-07-2017 (12:00) - Bureaus

Vanaf juli 2017 zijn de reclame- en productiebureaus De Suggestie, Print People, Wespire Media en The Supply Group gefuseerd. Zij gaan verder onder de naam Maerschalk en bieden bedrijven een totaaloplossing voor activerende media.
 

verder professionaliseren en opschalen

De Suggestie (2003), Print People (2008), Wespire Media (2013) en de overkoepelende organisatie The Supply Group (2013) gaan samen verder als Maerschalk. Dirk van Delft, mede-eigenaar Maerschalk: ‘We delen dezelfde ambities zoals de klant écht willen begrijpen, op alle vlakken helpen en verder denken dan de initiële vraag. Positief en creatief verrassen met een gezonde groei als gevolg. De fusie zorgt voor een sterke basis om verder te professionaliseren, op te schalen en uit te breiden binnen onze aanwezige expertises.’
 

expert in online en offline media

Het gefuseerde bureau bestaat op dit moment uit zestien medewerkers met kennis op het gebied van strategische positionering, vormgeving, web- en app development, off- en online marketing en drukwerkproducties. Met deze expertises kan Maerschalk de klant optimaal en multimediaal bedienen. Maerschalk werkt zowel regionaal als landelijk en is onder meer actief in de sectoren horeca, detailhandel, retail, pharma/cosmetica-industrie, maakindustrie en de creatieve sector. Maerschalk heeft de kennis en kunde in huis om voor zowel middelgrote- als grote bedrijven te werken.
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch