FX Agency tussen 's werelds beste bureaus in 'Eventex 500 index'

FX Agency tussen 's werelds beste bureaus in 'Eventex 500 index'

21-09-2021 (09:58) - Bureaus

Na een succesvol jaar vol prijswinnende (online) events & experiences in binnen- en buitenland hoort FX Agency ineens bij de beste en meest toonaangevende bedrijven uit de eventindustrie. Het Utrechtse bureau stormde de ‘Eventex 500’ index binnen met een top 20 klassering.
 
"In de afgelopen anderhalf jaar wisten we een unieke plek in de markt te claimen. We merkten wel dat (internationale) organisaties ons steeds beter weten te vinden, maar dit hadden we niet verwacht. Het is een fijne bevestiging en, vooral, een goede motivatie om door te gaan met wat we het liefste doen; verhalen tot leven brengen. Online, fysiek en hybride." zegt Niels Janssen, Founder van FX Agency.
 

De Eventex 500 index

De Eventex index bevat de 500 meest toonaangevende en bekroonde bedrijven in de eventindustrie. De index wordt samengesteld aan de hand van de 20 meest prestigieuze evenement- en ervaringsmarketingprijzen wereldwijd. Het is daarmee een gewichtige ranglijst op het gebied van effectiviteit, vernieuwing en succes binnen de eventindustrie.
 

Over FX Agency

FX Agency is een bureau voor vernieuwende zakelijke communicatie en digital experiences. Met zo’n 40 mensen wordt er in Utrecht gewerkt voor een aantal van Nederlands bekendste merken waaronder HEINEKEN, Deloitte, Ahold-Delhaize en ING. FX Agency maakte de laatste jaren een stevige groei door, was runner-up bij de ‘SAN New Kids on the Block’ en won meerdere FD Gazellen. Naast een bekroning als ‘Great Place to Work’ werd het bureau eind 2020 door haar klanten verkozen tot beste digitale bureau van Nederland in de FONK100.

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch