Gamepact Gelderland van start

19-06-2017 (10:09) - Bureaus

Vier Arnhemse gamebedrijven gaan samenwerken onder de naam Gamepact Gelderland. Het nieuwe samenwerkingsverband wordt een multi-disciplinaire gaming netwerkorganisatie die elk vraagstuk op het gebied van games, gamification, game-evenementen, game-lanceringen wil faciliteren, begeleiden en oplossen.

gaming corridor
Gamepact Gelderland is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Yellow Riders, Gamestad, Weber Interactive en Vertigo 6, vier partijen die op verschillende gebieden bezig zijn met gaming en zich allen in de ‘gaming corridor’ bevinden in de Arnhemse binnenstad.

specialisaties
Yellow Riders helpt bij het ontwikkelen van games voor gedragsverandering, verbinding en motivatie. Weber Interactive ontwikkelt websites, apps en (online) games. Gamestad Arnhem enthousiasmeert jonge gamers om games te maken tijdens events en bijeenkomsten. Vertigo 6 is een marketing- en pr-bureau dat werkt voor internationale gamesuitgevers zoals Electronic Arts, Jagex en Bandai Namco en hen ondersteunt op het gebied van marketing en PR in de Benelux en Scandinavië.

 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch