Gardeners breidt klantportfolio uit met Yumeko

Gardeners breidt klantportfolio uit met Yumeko

21-10-2021 (13:38) - Bureaus

Yumeko, de scale-up met een betere wereld in het vizier, kiest voor Gardeners als vaste partner om de awareness en beleving van het merk te verhogen.
 
Yumeko maakt bedlinnen, dekbedden, matrassen, kussens en badgoed van de hoogste kwaliteit met een positieve impact op milieu, mens en dier. Al het bedden- en badgoed is bijvoorbeeld gemaakt van biologisch katoen. Op wereldschaal wordt één procent van het katoen geteeld zonder gebruik te maken van bestrijdingsmiddelen. Yumeko gebruikt uitsluitend dat katoen. De biologische boeren die voor Yumeko telen krijgen een hoger loon dan traditionele telers. Uitbuiting, kinderarbeid, slavernij, schadelijke verfstoffen … Yumeko doet er niet aan mee. 
 
Marietje de Savornin Lohman (marketingmanager Yumeko); “Er was meteen een duidelijke klik, een gevoel van herkenning, een gemeenschappelijke ‘urge’ om de wereld mooier te maken. Wij geloven dat Gardeners ons kan helpen om nog meer mensen te overtuigen onderdeel te worden van onze community vol Schone Slapers; Change the world sleeping.”
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch