Glasnost lanceert nieuwe secundaire arbeidsvoorwaarde

Glasnost lanceert nieuwe secundaire arbeidsvoorwaarde

14-06-2021 (15:56) - Bureaus

PR bureau Glasnost lanceert deze week een nieuwe secundaire arbeidsvoorwaarde: tot een maand remote werken bovenop de vakantiedagen. Met het invoeren van deze nieuwe voorwaarde krijgen werknemers de ruimte om deze tijd naar eigen inzicht in te richten.
 
Door bijvoorbeeld te werken vanaf een zonnige bestemming of een vakantie te combineren met werk. Het thuiswerken tijdens corona heeft laten zien dat het flexibel inrichten van de werkweek veel bijdraagt aan een goede werk en privé balans. Uiteindelijk gaat het om de output van het werk en vertrouwen in de werknemers, waardoor het niet uitmaakt waar men werkt.
 
Niet alleen vakinhoudelijk wil het het creatieve bureau de lead nemen, maar ook op het gebied van People & Culture. Claire Martens, People & Culture Director bij Glasnost, is enthousiast dat het bedrijf deze stap gaan zetten. "Remote werken is een benefit bovenop vakantiedagen die zal bijdragen aan zowel het werk- als privé geluk. Als werkgever kun je een belangrijke rol spelen in het creëren van een gezonde werk- en privé balans. Als vier weken werken vanuit een zonnige bestemming een collega gelukkig maakt, dan geloof ik dat dat voor Glasnost als werkgever een win- win situatie is", aldus Claire.  

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch