Goud Uberconnected en zusterbureaus gaan verder als GUC Agency

03-12-2018 (09:16) - Bureaus

Met ingang van december 2018 zijn Goud Uberconnected en de zusterbureaus Icemedia, Redmint en DIFR samengevoegd in één bureaumerk: GUC Agency. De afkorting ‘GUC’ werd al vaker gehanteerd voor Goud Uberconnected. GUC Agency is gevestigd in Amsterdam en heeft in Lissabon een eigen digitaal productiehuis.

 
Sinds de fusie in 2016 tussen Goud Activatie en Uberconnected, heeft het bureau stevig aan de weg getimmerd. Goud Uberconnected (merkcampagnes, activaties en social) maakte een flinke organische groei door. Daarnaast deed het een aantal strategische overnames: achtereenvolgens werden Icemedia (digital), Redmint (retail) en DIFR (experiential) geacquireerd. Begin dit jaar werden alle bureaus gehuisvest in één gezamenlijk pand aan het Surinameplein in Amsterdam.


logische vervolgstap 

Managing partner Brian Hirman: “GUC Agency laat campagnes, content, conversaties en experiences samen komen vanuit één centrale strategie en groot creatief idee. Naar onze mening komen merken zo écht tot leven. Dwars door massamedia en sociale media, in het digitale domein en op de winkelvloer. Om deze visie waar te maken hebben we de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de nodige specialistische expertise en de integratie ervan binnen de accountteams. Dat we sinds dit jaar met elkaar in hetzelfde pand zitten heeft dit integratieproces aanzienlijk versneld. Verdergaan onder één gezamenlijke bureaunaam – GUC Agency –  is daarom niet meer dan een logische vervolgstap.”


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch