Grootste onafhankelijke marketing groep van Rotterdam vormt zich

24-09-2019 (10:20) - Bureaus

Vandaag maakt NOSUCH Group haar plannen bekend om binnen 5 jaar uit te groeien tot een top 10 speler binnen de Nederlandse bureauwereld. Met een strategische investering in het digital marketing bureau B.made komt NOSUCH Group op meer dan 100 professionals.
 
B.made is expert op het gebied van marketing technologie en online marketing en daarmee een goede aanvulling op het creatief en strategisch portfolio van NOSUCH Group. Hierdoor is NOSUCH Group het grootste onafhankelijke full service marketing- en communicatiebureau in de regio Rotterdam met klanten als Shell, Feyenoord, Microsoft, Center Parcs, Nationale Nederlanden, Jaarbeurs en T-Mobile.


Een centraal aanspreekpunt

NOSUCH Group speelt in op de trend dat organisaties op zoek zijn naar één centraal aanspreekpunt met expertise op alle aspecten van de moderne marketing. Teus Baars, oprichter en eigenaar van NOSUCH Group: “Klanten hebben behoefte aan partijen die regie kunnen voeren over meerdere disciplines. Ook volledig kunnen integreren met de interne processen en werkwijzen van de organisatie is tegenwoordig een must. Dit zorgt voor optimale samenwerking en resultaten.”

De komende jaren wil de groep meerdere investeringen doen in specialistische MarCom bedrijven. Baars: “Alles draait erom de organisaties waarvoor wij werken 365 dagen per jaar relevant te laten zijn voor hun doelgroepen. Door de beste en meest ondernemende partijen aan ons te binden lukt ons dit.”

Het doel van NOSUCH Group is om één geïntegreerd aanspreekpunt vanuit één gedeelde visie en strategie te zijn. Klanten kunnen er terecht voor al hun marketing- en communicatievraagstukken.

Onderdeel van de NOSUCH Group zijn: NOSUCH Agency, NOSUCH On-Site, NS+R en B.made.
 
 
Bekijk de reel van de NOSUTCH GROUP hier.
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch