GroupM benoemt Robin Bach Kolling tot MD [m]PLATFORM Amsterdam

GroupM benoemt Robin Bach Kolling tot MD [m]PLATFORM Amsterdam

07-08-2017 (09:59) - Bureaus

 Per 1 augustus start Robin Bach Kolling als de nieuwe Managing Director [m]PLATFORM Amsterdam van GroupM. Hij volgt Geert Hoogeveen op die deze zomer de groep heeft verlaten. 


Bach Kolling heeft in de afgelopen 10 jaar verscheidene digitale leadership rollen vervuld. Sinds eind 2015 heeft hij voor GroupM in Kuala Lumpur (Maleisië) gewerkt als Head of [m]PLATFORM.


team Amsterdam

WPP en GroupM hebben veel geïnvesteerd in zelf ontwikkelde data toepassingen en technologie om te verzekeren dat adverteerders toegang hebben tot de beste middelen om hun concurrentievoordeel te behouden. [m]PLATFORM is de meest krachtige verzameling van data, technologie en expertise en bestaat in Nederland uit zo’n 400 specialisten in Amsterdam, Eindhoven en Sittard. Bach Kolling zal het team in Amsterdam gaan leiden.


op maat gemaakte data- en technologie oplossingen

Robin Bach Kolling (MD [m]PLATFORM Amsterdam): “Adverteerders staan in een data gedreven wereld voor een steeds grotere uitdaging om altijd de beste technologieën te gebruiken, om data te ontsluiten en consumenten te bereiken en activeren. We geloven dat het cruciaal is om op maat gemaakte data- en technologie oplossingen voor klanten te kunnen bieden met aantoonbaar betere resultaten en effectiviteit, vergeleken met technologieën die in de markt door iedereen gebruikt kunnen worden. Ik zie zo veel expertise in het team en in de bureaus dat ik overtuigd ben dat we deze belofte kunnen waarmaken”.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch