Health-techbedrijf PlusDental kiest voor Coopr

Health-techbedrijf PlusDental kiest voor Coopr

11-01-2022 (15:50) - Bureaus

Na een pitch heeft het in Berlijn gevestigde health-techbedrijf PlusDental voor Coopr gekozen als PR- en communicatiebureau. Het Rotterdamse bureau gaat PlusDental op de Nederlandse markt ondersteunen met de uitrol van alle PR- en communicatieactiviteiten en is al aan de slag gegaan met de eerste activiteiten. Mediabureau Stroom (onderdeel van Candid) is sinds september vorig jaar verantwoordelijk voor de mediastrategie, planning en offline inkoop.

PlusDental is een van de marktleiders op het gebied van orthodontische behandelingen met onzichtbare beugels en zag sinds de introductie op de Nederlandse markt het aantal patiënten al groeien naar zo’n 2.200. Het doel is om tegen het einde van 2022 meer dan 10.000 patiënten te helpen.

Anastasia Hansen, PR Principal bij PlusDental: "We zijn al meer dan een jaar zeer succesvol actief in Nederland en de Nederlandse markt is erg belangrijk voor ons. Daarom hebben we besloten om ook in Nederland aan onze PR en mediarelaties te gaan werken. Veel mensen zijn niet blij met hun glimlach. Met PlusDental willen we daar verandering in brengen en patiënten in staat stellen hun zelfverzekerde en open glimlach terug te krijgen. We doen dit door tandheelkunde te digitaliseren, gecombineerd met onze uitgebreide medische expertise. Met Coopr aan onze zijde als een ervaren communicatiepartner met een geweldige staat van dienst, kijken we er echt naar uit om ons verhaal te vertellen aan de Nederlandse markt en onze patiënten daar."

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch