Hero Benelux kiest na pitch voor mediabureau STROOM

Hero Benelux kiest na pitch voor mediabureau STROOM

26-11-2021 (09:00) - Bureaus

Hero Benelux kiest na een pitchtraject voor mediabureau STROOM, a Candid company. Het gaat onder meer om de merken: Hero Jam, Hero Cassis, B’tween, Hero Baby en het biologische merk Organix.
 
STROOM wordt per 1 januari 2022 verantwoordelijk voor alle on- en offline mediastrategie advies, -planning en -inkoop. De mediawereld is continu in beweging en elk merk verdient een exclusieve mediamix en strategie. Voor Hero werd een nieuwe balans gevonden tussen de off- en online middelen.
 
Sander Nuhoff, Marketing Manager Hero Benelux: “We hebben in de eerste plaats voor STROOM gekozen omdat ze in staat bleken om per merk vanuit een goede externe oriëntatie, een hele duidelijke en passende strategie op te stellen. We waren daarnaast blij verrast met de manier waarop is meegedacht met de merk- en marketingcommunicatie. De prettige samenwerking was van doorslaggevend belang. We hebben veel vertrouwen in een plezierige en effectieve relatie.”
 
Samantha Catsburg, Agency Lead STROOM: 'We zijn bij STROOM ontzettend trots op het winnen van de pitch voor deze prachtige FMCG merken die zo sterk in de Nederlandse samenleving zijn verankerd. We kunnen niet wachten om die bekendheid verder te laten groeien en alle merken die onder de Hero-vlag varen op de kaart te zetten. Met veel vertrouwen en plezier kijken we uit naar een vruchtbare samenwerking met Hero!'

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch