Hertz als eerste niet luchtvaartonderneming bij SkyTeam

16-10-2018 (15:48) - Bureaus

Autoverhuurbedrijf Hertz heeft aangekondigd dat zij als eerste niet-luchtvaartmaatschappij partner wordt van SkyTeam. Per 16 oktober 2018 kunnen Frequent Flyers van alle twintig aangesloten luchtvaartmaatschappijen bij SkyTeam genieten van verschillende autohuurvoordelen, terwijl ze Frequent Flyer Miles verdienen als ze een auto huren.


Vincent Gillet, Vice President Marketing, Hertz International: “Wij bij Hertz zijn vereerd om autohuurvoordelen te bieden aan de 730 miljoen klanten die jaarlijks reizen met de leden van SkyTeam. Hertz werkt al met meer dan de helft van de partnerluchtvaartmaatschappijen van SkyTeam, dus het was een progressieve stap voor ons om onze relatie uit te breiden naar de volledige alliantie." 


Mauro Oretti, SkyTeam's Vice President Sales & Marketing: “Miljoenen SkyTeam-klanten huren auto's thuis of onderweg en we zijn blij dat we onze Frequent Flyer-voordelen versterken door onze samenwerking met Hertz. Ons doel bij SkyTeam is om de beste deur-tot-deur reiservaring aan onze klanten te bieden." 


Media

Marketing

Economisch