Het PR Bureau aan de slag voor Wavin

03-12-2019 (11:22) - Bureaus

Wavin gaat samenwerken met Het PR Bureau. Het internationale bedrijf dat gespecialiseerd is in kunststof leidingsystemen wil uitgroeien tot ‘thought leader’ op het gebied van toekomstbestendige steden.
 
Belangrijke thema’s zijn: extreme weersomstandigheden, watermanagement, riolering, slim bouwen en groenvoorzieningen in de stad. Unicef heeft onlangs berekend dat in 2030 meer dan 70 procent van de wereldbevolking in een grote stad woont. Met de groeiende steden groeien echter ook de uitdagingen. Wavin wil een belangrijke rol spelen om deze gebieden leefbaar te houden. 
 

Pionier

Camiel Overgaauw, accountverantwoordelijke bij Het PR Bureau: ‘Wavin is een prachtig bedrijf met Nederlandse wortels. In de jaren vijftig waren zij al pionier toen zij als eerste ter wereld de kunststof leidingen introduceerden. Inmiddels werken zij wereldwijd en bieden ze een enorm productportfolio met geavanceerde oplossingen voor waterafvoer, riolering, sanitaire oplossingen en slim bouwen tot het verbeteren van het binnenklimaat door o.a. vloerverwarming en koeling. Als het gaat om het bouwen en inrichten van ‘resilient & future proof cities’ hebben zij de wereld veel te bieden. Wij gaan dat onder meer met storytelling en activaties zichtbaar maken.’

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch