Hoofdjury SAN New Kids on the Block 2020 presenteert zich

08-01-2021 (14:43) - Bureaus

De SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland kondigt de delegatie vakgenoten aan die plaatsnemen in de Hoofdjury SAN NKOTB 2020 voluit SAN New Kids on the Block. Onder leiding van de juryvoorzitter Guda van Noort, Directeur SWOCC en Professor bij de UVA, zijn de Hoofdjuryleden:

Winnaar voorgaand jaar: Japie Stoppelenburg, Truus
Twee externe deskundigen: Rob Benjamens, B&BA en Lucy van der Helm, SIRE
Twee deskundigen vakmedia: Nicolette Hulsebos, FONK en Sjaak Hoogkamer, MarketingTribune
Twee SAN bestuursleden: Joost Vossen, Elsevier en Jasper van der Bijl, Mayster a.i.
Twee deskundigen vanuit bureaus: Dimi Albers, Dept en Sjoerd van Gelderen, Emakina.
 

Considerationlist, Longlist, Shortlist

De Considerationlist wordt eind januari samengesteld door B&BA, FONK en SAN waarna in februari de lezers van FONK en fonkonline hun stem kunnen uitbrengen en waaruit de Longlist wordt gedistilleerd. De Hoofdjury buigt zich op 23 maart over deze Longlist van maximaal 15 bureaus plus de dan door hen aangeleverde White Papers met informatie en brengt deze op basis hiervan terug naar een Shortlist van 6 bureaus.
 

Finalist

De 6 bureaus van de Shortlist presenteren zich op dinsdag 20 april voor de Hoofd- en de Vakjury bij Brand & Business Architects | B&BA te Vreeland. Op deze middag wordt bekend gemaakt welke drie bureaus doorgaan als Finalist en de uiteindelijke winnaar wordt bekend gemaakt tijdens de Uitreiking SAN Accenten 2020 op donderdag 27 mei 2021.

 

Media

Marketing

Economisch