Icemedia helpt Defence for Children verder

25-04-2018 (10:19) - Bureaus

Icemedia heeft voor Defence for Children een nieuwe website ontwikkeld. Naast een overzicht van de activiteiten van Defence for Children, biedt de website ook de mogelijkheid om direct te doneren..

 
Defence for Children bevordert de kinderrechten in Nederland en daarbuiten op basis van het Kinderrechtenverdrag van de Verenigde Naties. Defence for Children doet dit door middel van individuele rechtshulp, studie en onderzoek, lobby en beleidsbeïnvloeding, training en scholing en door actie te voeren. Defence for Children is actief op het gebied van armoede, familie, jeugdstrafrecht, meisjesrechten, migratie, onderwijs en seksuele uitbuiting.


Tirsa Hofstee, Communicatie Adviseur bij Defence for Children: “We zijn heel blij met onze nieuwe, overzichtelijke en vooral activerende website, die we samen met Icemedia hebben ontwikkeld.” 

 
Sven Rusticus, Managing Director van Icemedia: “Wij zijn trots op het resultaat en verheugd dat we onze expertise hebben mogen inzetten voor een goed doel als Defence voor Children.”


Media

Marketing

Economisch