Identity Games kiest voor Wijvan010

Identity Games kiest voor Wijvan010

27-10-2020 (13:31) - Bureaus

Identity Games en Wijvan010 gaan samenwerken. Het Rotterdamse PR-bureau Wijvan010 gaat zich bezighouden met het versterken van de missie ‘Let the fun take over’ en de corporate PR van het spellenbedrijf.
 
Identity Games heeft spellen als Escape Room The Game, Boom Boom Balloon, Who’s the Dude, Wildlife en tailor made-versies van Monopoly in zijn portfolio. ‘We zijn ooit begonnen op een Rotterdamse zolderkamer en wilden graag in zee met een PR-bureau waar de Rotterdamse doenersmentaliteit de boventoon voert. Zo kwamen we terecht bij Wijvan010’, vertelt Jan-Maurits Duparc, Chief Creation bij Identity Games .

Esther Janssen, eigenaar en founder van Wijvan010 vult aan:. ‘Identity Games is een grote creatieve naam in de wereldwijde spellenbranche. Klein in omvang met 28 medewerkers, maar groots in het bedenken van spellen die mensen wereldwijd verwonderen. We gaan met veel plezier de uitdaging aan om hun corporate pr verder te versterken. Onder meer via het opstellen van een corporate plan en corporate verhaal en drie persacties dit najaar, waaronder nu de lancering van het nieuwe, spannende bordspel NIGHTMARE Horror Adventures dat inspeelt op de populaire horrortrend onder jongeren.’

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch