IFAW selecteert Dept voor digitale campagnevoering

IFAW selecteert Dept voor digitale campagnevoering

14-05-2021 (11:10) - Bureaus

International Fund for Animal Welfare (IFAW) redt en beschermt bedreigde dieren, populaties en leefgebieden over de hele wereld met uiteenlopende projecten. Om de internationale digitale campagnevoering te optimaliseren, is de non-profitorganisatie een samenwerking gestart met digital agency Dept.
 
IFAW heeft gekozen om haar digitale marketingactiviteiten gedeeltelijk onder te brengen bij Dept en optimaal gebruik te maken van de beschikbare specialistische kennis en kunde. De digitale campagnes worden gestroomlijnd en gecentraliseerd, waardoor budgetten slimmer ingezet worden en een eenduidige strategie wordt gevolgd met een grotere consistentie in lokale berichtgeving. Via search en social media worden verschillende projecten van de non-profitorganisatie onder de aandacht gebracht in Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.
 
Rutger Lunenburg, digital marketing officer Europa van IFAW: “We kunnen meer agility en flexibiliteit behalen dankzij het betrekken van een agency bij de uitvoer van onze digitale campagnes. Zeker als het noodlot toeslaat en een plotselinge (natuur)ramp zich voltrekt, is dit van groot belang voor de juiste respons. Omdat Dept multidisciplinair talent in huis heeft en in verschillende landen actief is, is het voor ons de perfecte partner.”
 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch