Infarm komt naar Nederland en kiest voor de Gardeners

Infarm komt naar Nederland en kiest voor de Gardeners

15-05-2020 (11:36) - Bureaus

Infarm, ‘s werelds snelst groeiende farming netwerk, komt naar Nederland en opent de eerste farms in Albert Heijn in Nijmegen. De Gardeners wordt het pr & activatiebureau van het bedrijf in Nederland. Infarm brengt een nieuw assortiment verse groenten dat in vertical farms in of dichtbij de supermarkt groeit.
 
Infarm zet zich in voor een toekomst waarin iedereen lokale, superverse producten binnen handbereik heeft. De modulaire verticale farms worden op verschillende locaties in de stad geplaatst, zoals supermarkten, restaurants en distributiecentra, zodat groenten dichtbij het moment van aankoop of consumptie groeien en geoogst worden. Elk plantje krijgt het licht, het water en de voedingsstoffen die het nodig heeft om te groeien in de gecontroleerde kweekomgeving binnen elke farm. 
 
Alle Infarms zijn verbonden met een cloud-gebaseerd 'farm brain' dat constant leert, zichzelf aanpast en verbetert, zodat elk plantje beter groeit dan dat ervoor. Infarm heeft 99,5% minder ruimte nodig dan de traditionele landbouw en gebruikt 95% minder water, 90% minder transport en geen chemische bestrijdingsmiddelen. Hiermee zet Infarm een nieuwe standaard.
 
Pascal van Ham (VP Marketing Infarm): 'Infarm is een missie gedreven bedrijf. 'Growing a new food system that brings farming to the people' is waarom we bestaan. Bij het kiezen van partners kijken we of we dezelfde waarden delen. Professionaliteit, creativiteit, ondernemerschap en samen bijdragen aan een betere wereld zijn daarbij belangrijk. Bij de Gardeners, where good thing grow, voelen we die match.’
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch