inovativ en Sparked samen verder als InSpark

06-03-2017 (11:08) - Bureaus

Cloud Consultancy bureaus en Microsoft Gold Partners inovativ en Sparked bundelen de krachten. En gaan samen verder onder een nieuwe naam: InSpark. Om zo organisaties met nog meer ervaring en expertise te kunnen innoveren. En transformeren om hun impact te vergroten en business te versnellen.

InSpark innoveert en transformeert organisaties. En optimaliseert werkplekken en processen. Van strategie tot beheer. Zodat medewerkers en klanten het maximale uit technologie kunnen halen. De vraag naar die full service digitale transformatie groeit hard. 


Ernst-Jan Stigter
, Algemeen Directeur Microsoft Nederland: 'Een mooie stap voor twee van onze belangrijke Gold Partners om samen nog beter in te spelen op de groeikansen die de markt biedt. Inspark is in de nieuwe vorm een full service bureau dat klanten nog effectiever kan ontzorgen bij hun digitale transformatie.


Als één organisatie wil InSpark snel uitgroeien tot de onbetwiste #1 Microsoft Business & IT-Partner. Alex Hendrikse, Managing Partner bij Inspark: “Sparked heeft al talloze moderne werkplekken, slimme data-oplossingen en business apps geïmplementeerd. Waar inovativ juist sterk is in het neerzetten van hybride datacenters, mobility en security-oplossingen. Als InSpark kunnen we klanten full service en full force bedienen.” 

De directie van InSpark bestaat uit Laurens Frijters, Alex Hendrikse, Dave Kiwi en Maarten Goet. Lees meer op www.inspark.nl

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch