Internationale top notch creatives bij Digital Dinner Amsterdam

08-11-2018 (10:56) - Bureaus

Op dinsdag 27 november 2018 vindt de zevende editie van Digital Dinner Amsterdam plaats. De top notch creatives van Tellart, Random Studio en teamLab uit Japan geven acte de presence. Een avond over creativiteit en tech, vol inspiratie en netwerkmogelijkheden en met dit jaar als thema: tech en wetenschap verleggen de grenzen van design.


Kazumasa Nonaka, Philip Schütte en Paul Skinner zijn de creatieve hoogvliegers van respectievelijk teamLab, Random Studio en Tellart. Studio’s met een grote internationale reputatie, zowel in het bedrijfsleven als in de kunstwereld. Door wie worden deze top creatives geïnspireerd? Wat daagt hen uit? Dat vertellen zij de aanwezigen, onder het genot van een heerlijk diner, tijdens Digital Dinner Amsterdam.

Baut

Digital Dinner Amsterdam vindt dit jaar plaats op 27 november in restaurant Baut (BovenBaut) op de Spaarndammerstraat, de ‘nieuwe’ creatieve hotspot van Amsterdam. Meer dan 120 senior creatives, design directors en strategen van vooraanstaande digital agencies, startups en merken zijn aanwezig om elkaar te inspireren en van elkaar te leren. 


Digital Dinner is ieder jaar uitverkocht. Voor deze editie is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ga voor meer informatie naar www.digitaldinneramsterdam.nl.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch