InterSystems kiest voor LEWIS

30-06-2020 (10:51) - Bureaus

 
InterSystems heeft voor LEWIS gekozen om de naamsbekendheid te vergroten in de Benelux. LEWIS werkt met InterSystems samen op verschillende gebieden, van PR en contentcreatie tot social media en videoproductie.
 
LEWIS Duitsland werkte al voor InterSystems in de DACH-regio. Sander van Buuren, Managing Director B2B Division, LEWIS Nederland: ‘Na de succesvolle campagne voor InterSystems in de DACH-regio, kregen we de vraag of we een soortgelijke campagne ook in Nederland en in België konden uitrollen. Daarmee werken we nu in drie landen voor InterSystems, waardoor het bedrijf profiteert van ons internationale netwerk en tegelijkertijd in elke regio samenwerkt met een team van communicatiespecialisten met maximale kennis van de lokale markt.’
 
InterSystems is een Amerikaans IT-bedrijf dat zich specialiseert in veilige gegevensuitwisseling. Het bedrijf is vooral bekend met systemen binnen de gezondheidszorg, maar levert zijn platformen ook aan bedrijven en overheden. Tijdens de doorlopende campagne die LEWIS in Nederland en België uitvoert, ondersteunt het bureau bij het vergroten van de naamsbekendheid bij C-level beslissers en IT-managers en het uitdragen van de expertpositie van InterSystems. 
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch