Intracto en Have A Nice Day bundelen krachten

14-11-2017 (09:13) - Bureaus

Er is een nieuwe zuidelijke alliantie gesmeed: het Bossche Have A Nice Day is samengegaan met Intracto, het grootste onafhankelijke bureau in België met 130 medewerkers. 

 
Door de krachtenbundeling kunnen de Nederlanders de gewenste groei realiseren en kan Intracto de Nederlandse markt bestormen. De bureaus blijven hun naam behouden. 
 

magneet

'Met het grote team van Pieter Janssens (CEO Intracto NV) kunnen we op grote schaal focussen op het snijvlak van strategie, creatie, development en online marketing. Hierbij is Intracto een magneet voor goede ontwikkelaars in België, waarmee de war on talent iets eenvoudiger wordt’, licht co-founder Joris van Ekert toe
 

platforms

Met de samenwerking wordt ook het aantal platforms waarop Have A Nice Day ontwikkelt groter. Naast Umbraco en EPiServer behoren nu ook Symfony, Sitecore en Drupal tot de mogelijkheden van beide bureaus. De gezamenlijke omzet van ruim 20 miljoen euro, met 160+ werknemers maakt van deze combinatie direct een van de grootste digital agencies in de Benelux.
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch