Intracto neemt Brussels Blue4You over

05-09-2019 (17:51) - Bureaus

Intracto neemt het Brussels Blue4You over. Met deze Brusselse overname versterkt Intracto het bureaunetwerk opnieuw. Blue4You bouwde de afgelopen jaren aan een sterke reputatie als partner voor het bouwen van Drupal-oplossingen. Voor zowel Belgische als Europese die hun digitale voetafdruk wilden vergroten en/of verbeteren. 
 
Blue4You werkt onder meer voor Belgium.be, de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA), de websites van het Ministerie van Economie, Financiën, Sociale Zekerheid, Mobiliteit en het dit jaar gelanceerde dataportaal openaid.be om transparant in kaart te brengen welke investeringen België doet op het vlak van ontwikkelingssamenwerking. Recent won het tweetalig 15-koppig team Blue4You nog de raamovereenkomst van de Federale Overheid om gepriviligeerd partner te zijn voor alles wat creatie, development, onderhoud en hosting aangaat voor Federale websites.
 

Aansluiting bij marktleider

Jean-David De Lathouwer en Nathalie Devaux, partners bij Blue4You: "De drive die we voelden en kregen van Intracto, gaf ons meteen een goed gevoel. We zijn trots om voortaan deel uit te mogen van Intracto. Op het gebied van Drupal-oplossingen vormen we samen zo nog meer de referentie in de BeNeLux.
 
De 15 extra teamleden brengt het totaal van Intracto in België op 375 en in de BeNeLux in totaal op 615.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch