Ironhack selecteert En Serio als PR-bureau voor Nederland

Ironhack selecteert En Serio als PR-bureau voor Nederland

26-01-2021 (13:57) - Bureaus

Tech-opleidingsinstituut Ironhack kiest voor PR- en contentmarketing-bureau En Serio voor de PR-activiteiten op het gebied van tech-opleidingen voor carrièreswitchers. Na een uitgebreid pitch-proces eind vorig jaar, viel de keuze op het bureau uit Amsterdam dat zich volledig focust op de technologiesector.
 
En Serio gaat voor Ironhack aan de slag om nog meer carrièreswitchers bekend te maken met Ironhack. Ook heeft Ironhack recent een aantal nieuwe trainingen geïntroduceerd die nu beschikbaar worden voor cursisten in Nederland. Hiermee biedt de Spaanse tech-opleider nog meer mogelijkheden voor een loopbaan als digitale professional. De Ironhack-bootcamps geven een kickstart aan een carrière in Web Development, UX/UI, Data Analytics en Cybersecurity.
 
Manouk Meilof, Campus Lead Amsterdam bij Ironhack: “Zoals voor veel organisatie, was 2020 voor ons een jaar waarin we ons moesten aanpassen. Onze bootcamps geven we nu volledig online. Ook is onze focus verbreed en zien we dat steeds meer professionals met een aantal jaren werkervaring kijken naar een carrière in tech. Wij willen ze helpen om die switch te maken. Daarvoor zoeken we continu de samenwerking binnen lokale initiatieven én met lokale specialisten. Vanaf het eerste moment was er een goede klik met het En Serio team en we kijken ernaar uit om met ze samen te werken.
 
Eric Dragt, oprichter van En Serio, voegt daaraan toe: “Ironhack is een organisatie die qua cultuur, ambities en aanbod uitermate goed bij ons past. Het geeft ons een kick om bedrijven die actief zijn binnen het tech-ecosysteem te helpen bij hun ‘next step’. We zijn ontzettend blij 2021 af te trappen met Ironhack.”
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch