Isobar lanceert NowLab Amsterdam

20-09-2018 (11:50) - Bureaus

Na de opening van veertien andere NowLab-vestigingen wereldwijd, lanceert Global Digital Agency Isobar samen met Studio Kraftwerk nu NowLab Amsterdam. Het innovatielab gaat zich focussen op de ontwikkeling van producten die de gebruikerservaring voor klanten verbeteren. 


NowLab Amsterdam wordt geleid door Sven Huberts, Director of Strategic Growth EMEA Isobar, en Daniel Sytsma, Founder & Creative Director Studio Kraftwerk.


Sven Huberts, Director of Strategic Growth EMEA Isobar, zegt: “Samen met de andere NowLab vestigingen wereldwijd hebben we een virtuele community en R&D denktank van zo’n 1000 mensen. Hierdoor hebben we toegang tot veel kennis en weten we sneller wat werkt. We zien dan ook dat we 50% van onze prototypen naar een schaalbare oplossing kunnen brengen.”

 

digitale ervaring

Het eerste project waar NowLab Amsterdam aan werkt is voor KARWEI. In een innovatiesprint is een in-store touch interface ontwikkeld, waarmee consumenten digitale moodboards kunnen maken. De digitale ervaring wordt ondersteund met fysieke samples van materialen en kleuren die middels RFID aan het moodboard toegevoegd kunnen worden. 


Laurens Miedema
, Manager Marketing & Communicatie KARWEI: "Samen met Isobar Amsterdam hebben we een serie digitale services ontwikkeld die de Karwei ervaring thuis, online en in de winkel met elkaar verbindt. Fantastisch om te zien dat door de unieke combinatie van opportunity workshop en innovatiesprint, het eerste project al zo snel is uitgewerkt dat het nu al op de winkelvloer wordt getest.”


Media

Marketing

Economisch