Ivo Roefs weg bij DBB & Tribal

24-05-2018 (12:44) - Bureaus

Ivo Roefs vertrekt bij DBB & Tribal, en Alistair Beattie ook. Voor hen in de plaats komen Esther Te Pas en Lawrence du Pre.  


De huidige topmensen Ivo Roefs en Alistair Beattie maken vanaf 1 augustus 2018 plaats voor de twee nieuwe managing directors. De wissel komt na wat Roefs ‘een geslaagde integratie’ noemt: "Wij hebben laten zien dat de grenzen tussen digital en offline compleet verdwijnen in het nieuwe bureau."

 

changes

"Er staat nu een helder gepositioneerd bureau dat klaar is voor de volgende fase" zegt Roefs. "En toen Alistair en ik daarover gingen praten, bleek dit voor ons persoonlijk ook een goed moment om een nieuwe stap te maken." 


Beattie
verlaat DDB na acht jaar in verschillende rollen (voordat hij in de Amsterdamse directie kwam, was hij Head of Strategy Europe), om een onderneming te starten op het gebied van merk- en communicatiestrategie. "Ik zie er enorm naar uit om terug te gaan naar de basis en me weer helemaal op strategie te focussen." 
 

 

volgende stap

Esther Te Pas: ‘Dit is het bureau waar ik zo’n beetje ben opgegroeid, ‘dus het is een prachtige stap om nu aan het stuur te gaan zitten en ons bedrijf in een constant veranderende markt verder vorm te geven.’ Te Pas was al Business Director en hoofd Account en Productie bij het Amsterdamse bureau, waar ze werkt sinds 1999. Ze was er verantwoordelijk voor de organisatorische integratie na de fusie en werkte op
gezichtsbepalende campagnes, zoals het werk voor KLM en Vodafone.


Lawrence Du Pre: "DDB & Tribal Amsterdam is een bureau met veel aanzien binnen het netwerk; ik ben er trots op daar nu een deel van te zijn. Dit is een bureau met een heel internationale vibe. De mensen die hier werken komen uit alle windrichtingen en ik denk dat er nog veel ruimte is voor onze internationale business om verder te groeien."

 

 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch