Jaaf Design wint aanbesteding Waternet

05-07-2021 (11:22) - Bureaus

De aanbesteding van Waternet is voor de komende twee jaar gegund aan het ontwerpbureau Jaaf Design uit Amsterdam. Dat maakte Waternet bekend na een selectie en gunningsfase. De opdrachten bestaan uit DTP-werk en creatief ontwerp waarbij complexe informatie en data op een duidelijke manier wordt vormgegeven via infographics, social mediaposts en rapporten.
 
Visualisatie van informatie en data wordt steeds belangrijker door de hoeveelheid informatie die er dagelijks wordt verspreid. Dit maakt de noodzaak tot goede, heldere visuele communicatie steeds groter. In aanbestedingen wordt daarom steeds vaker naar infographics gevraagd.
 
Jaaf Design bestaat inmiddels 11,5 jaar en werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers als FIFA, UEFA en Google. Esther Rookhuijzen, directeur en oprichter van Jaaf Design, vertelt over het winnen van de aanbesteding: “We zijn ontzettend trots dat we deze aanbesteding als relatief compact bureau hebben gewonnen en kijken er ontzettend naar uit om voor Waternet de communicatie te gaan vormgeven. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het vormgeven van infographics. We geloven dat duidelijk design bijdraagt aan het sneller en beter communiceren van de boodschap.” 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch