Jacqueline Buijs van start met HappyLife PR

08-01-2018 (13:12) - Bureaus

Na tien jaar partner te zijn geweest bij MVPR is Jacqueline Buijs per 1 januari 2018 met haar nieuwe bureau HappyLife PR aan een nieuw avontuur begonnen. Jacqueline zal met HappyLife PR.
 

Jacqueline focust zich met haar veelzijdige bureau HappyLife PR op lifestyle, health en food en is gespecialiseerd in communicatieadvies, consumer PR, events en social media. HappyLife PR werkt onder andere voor de merken: essence, CATRICE, L.O.V., SPA mineraalwater, D-reizen en VakantieXperts, Aviko, Kleenex, Page, Blije Boon en Salt of the Earth. 
 

PR met een verhaal

HappyLife PR staat voor PR met een verhaal. Jacqueline Buijs: “We geloven in merken en bedrijven die de wereld een stukje mooier, gezonder en beter maken. In verhalen die verteld móeten worden. Mijn persoonlijke betrokkenheid is daarbij belangrijk: ik wil me met hart en ziel kunnen inzetten voor de merken die ik vertegenwoordig. Mijn klanten zijn die positieve energie en enthousiasme van me gewend; ik hoop ze hiermee ook een toegevoegde waarde te kunnen bieden.” 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch