Jasper Verbunt (Redkiwi) en Zakaria Amlal (Gracious) in DDA bestuur

02-11-2018 (09:53) - Bureaus

Dutch Digital Agencies (DDA) heeft twee nieuwe bestuursleden. Jasper Verbunt van Redkiwi en Zakaria Amlal van Gracious zijn per vandaag toegetreden om de plekken van zowel Adjan Kodde (Mirabeau) en Hans Maltha (Burst) op te vullen. Dit maakt de branchevereniging van de meest toonaangevende digitale bureaus vandaag na hun ledenvergadering bekend.
 

Jasper wordt verantwoordelijk voor de portefeuille kennisdeling. Hierbij heeft hij een duidelijke focus op de zichtbaarheid van de digitale industrie en daarmee de leden van Dutch Digital Agencies. De kennis en ervaring van de leden van de branchevereniging op het gebied van AI, AR, VR, Blockchain, Privacy en webaccessibility zullen met zijn inzet beter naar voren gebracht worden en met de maatschappij gedeeld worden. Als CEO van Redkiwi heeft Jasper veel ervaring met de markt, groei van bureaus en een flink netwerk opgebouwd. 
 
 
Zakaria Amlal neemt het stokje over van Hans Maltha, die sinds 2014 onderdeel uitmaakt van het bestuur van Dutch Digital Agencies. Zakaria wordt verantwoordelijk voor de portefeuille bureauprofessionalisering. Hierbij heeft hij een duidelijke focus op de DGA's van de bureaus en het ondersteunen om bedrijfsvoering, processen, cashflow, salarishuis en legal. Als CEO en oprichter van Gracious heeft Zakaria als geen ander ervaring met het opstarten en succesvol uitbouwen van een bureau en alle zaken die hierbij komen kijken. Deze ervaring sluit perfect aan bij de portefeuille bureauprofessionalisering die hij zal behartigen.
 
 
Het DDA bestuur bestaat verder uit Ivo Roefs (voorzitter en portefeuille belangenhartiging), Jan-Willem van Beek (portefeuille talent) en Alex Otten (portefeuille financiën). Annemieke Deering, Sabine Ottervanger en Anne de Man zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding.
 
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch