Jelle Kolleman weg bij MediaMonks

Jelle Kolleman weg bij MediaMonks

03-06-2020 (11:16) - Bureaus

Jelle Kolleman heeft per 1 juni MediaMonks verlaten. Kolleman is samen met MediaMonks co-founder van Made for Digital dat in 2019 geïntegreerd werd binnen MediaMonks. In september van dat jaar gaf Jelle het stokje over aan Vivian Opsteegh, die nu MediaMonks Films & Content leidt.
 
Jelle Kolleman stortte zich tenslotte op de realisatie van het nieuwe kantoor van MediaMonks Amsterdam in de Houthavens, dat met 4000m2, onderdak biedt aan 160 Monks en waar twee volledig uitgeruste filmstudio’s zijn gevestigd. Kort voor de Corona-uitbraak is het nieuwe pand opgeleverd.
 

Cirkel rond

Jelle Kolleman: ‘Ik kreeg daarna steeds meer het gevoel dat de klus geklaard was. Vivian heeft de afgelopen tijd op haar eigen manier invulling gegeven aan Made for Digital. Victor had me er in Amsterdam nog graag bijgehouden en ik vind het ongelofelijk mooi om van dicht bij te zien hoe MediaMonks internationaal onder S4Capital groeit en bloeit, maar ik heb gemerkt dat ik de startfase van een bedrijf/bureau nòg leuker vind dan één van de partners zijn van iets bestaands. Het is een puur persoonlijk ding, er is geen andere plek waar ik liever zou werken, behalve als ik die weer zelf zou creëren. Daarnaast is het na 25 jaar ondernemen in digital & film ook wel een goed moment voor een break.
 

Kinderbrillenmerk

Concrete toekomstplannen heeft Kolleman op dit moment nog niet. Zijn vrouw, Marieke Kolleman, zit met haar zakenpartner op dit moment, na een grote eerste investeringsronde, middenin de kick off van Junior & Junior, een nieuw kinderbrillenmerk dat dit najaar (internationaal) van start zal gaan. Jelle Kolleman: ‘We draaien de rollen ook thuis dus even om, zodat marieke gas kan geven met haar bedrijf. Bovendien zou het zomaar kunnen dat ik niet meer terugkeer in het reclamevak en dat ik eens een keer iets heel anders ga doen. Ik heb in ieder geval besloten deze keer even de tijd voor te nemen voor ik een keuze ga maken.’
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch