Jeroen van den Brink nieuwe directeur SAN

24-06-2020 (13:48) - Bureaus

Jeroen van den Brink start per 1 september 2020 als nieuwe directeur van  SAN | Stichting Adverteerdersjury Nederland. Hij zal een heel SAN seizoen samen met de huidige directeur Frits Schuring de organisatie gaan leiden, waarna Schuring zich eind mei 2021 terugtrekt en met pensioen gaat.
 
Jeroen van den Brink (Managing Director Publicis): “De SAN is een fantastisch instituut dat door de toewijding van mijn voorgangers staat als een huis. Om mij daar vanaf september voor te kunnen inzetten vind ik niet alleen eervol maar ook een geweldige kans om een bijdrage aan het vak te kunnen leveren. Ik kijk uit naar de samenwerking met het bestuur, alle sponsoren en vakgenoten”.
 
Jeroen brengt een jarenlange ervaring mee (ruim 30 jaar) op het gebied van marketing en communicatie aan zowel adverteerders- als bureauzijde.
 
Jeroen Hubert (voorzitter SAN): “Wij zijn als SAN bestuur erg blij met de komst van Jeroen. We hebben er veel vertrouwen in dat hij samen met Bo Kant-Hessels en het SAN bestuur een fenomeen als de SAN de komende jaren verder blijft vernieuwen. Het beste werk in de schijnwerpers zetten, kennis delen en netwerken zijn hierbij het uitgangspunt.”
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch