Johnny Wonder en WIRTZ starten social video agency Sally Bright

Johnny Wonder en WIRTZ starten social video agency Sally Bright

18-11-2020 (12:42) - Bureaus

Communicatiebureau Johnny Wonder en WIRTZ Film & Experience Agency bundelen hun krachten in een nieuw bedrijf dat zich specialiseert in social video: Sally Bright. De dagelijkse leiding komt in handen van Roos Dresmé.
 
Sally Bright richt zich op hoogwaardige videoproducties die zijn geoptimaliseerd voor (organisch) bereik en positieve (merk)impact op sociale media kanalen. Daarvoor combineert het bedrijf een netwerk aan getalenteerde videomakers (van WIRTZ) met bekroonde expertise op het gebied van social media (van Johnny Wonder).
 
Sally Bright maakt een vliegende start. Zo won een productie voor ProRail - over de lege stations tijdens de eerste Corona-golf in maart - de Gouden Reiger voor Beste Communicatie in Crisistijd.
 
Roos Dresmé, business developer/producent bij Sally Bright: 'Veel te vaak zien we de meest prachtig geproduceerde video's met een handjevol views op social, of gaan video's viraal waarvan je je serieus kunt afvragen wat die voor waarde hebben voor de afzender. Sally Bright lost dat probleem op, onder meer door al in de conceptfase video- en sociale media-expertise met elkaar te combineren. Zo wordt 1+1 pas echt 3 voor je merk.'
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch