JongeHonden gaat weer speeddaten

07-11-2017 (10:34) - Bureaus

Het is inmiddels traditie geworden: de Portfolio + Speeddate avond. Op 16 november is het weer zover. Hoewel het snel gaat met de aanmeldingen, is inschrijven nog steeds mogelijk.

vriendjes

Tijdens de portfolio avond nodigt stichting JongeHonden ‘vriendjes’ (aangesloten bureaus, zoals Ogilvy, Media Monks, ConspiracySinc, Tosti Creative, BrandBase, Smoke&Mirrors, Roorda, VICE, Mensch, The Oddshop, DDB & Tribal en Eigen Fabrikaat) uit om het werk van de meest talentvolle jonge creatieven uit de business te reviewen in hun zoektocht naar nieuw talent. Bij het speeddaten gaan jonge creatieven met elkaar om tafel om hun creatieve partner te vinden. Het evenement begint om 19:00 uur bij bij ‘House of Watt’ op de James Wattstraat 73 te Amsterdam. 

succesverhaal

In een eerdere editie vonden Robin Poelmann (junior creatief) en Ysabelle Tierie (junior copywriter) elkaar tijdens het speeddaten. Ze werken nu als succesvol koppel bij reclamebureau TBWA. Poelmann: ‘De speeddate avond is - zeker in de enorm competitieve en kleine reclamewereld - één van de weinige manieren om in contact te komen met soortgelijke professionals. Via JongeHonden kom je vaak professionals tegen die met je levelen, en ongeveer op hetzelfde punt in hun carriere zijn beland als jij. Dat zorgde ervoor dat Ysabelle en ik een enorme 'match' vonden in onze portfolio's en nu echte partners in crime zijn.’
Aanmelden voor de avond kan via info@jongehonden.nl of op de website
 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch