Jumbodiset kiest Dept als partner in digitale transitie

23-07-2019 (09:00) - Bureaus

Jumbodiset kiest voor Dept als nieuwe lead agency. Het spel-, puzzel- en speelgoedconcern – bekend van onder andere Stratego, Rubik’s Mens Erger Je Niet en Jan van Haasteren – versterkt daarmee hun merken in 50 landen waarin zij wereldwijd opereren en zet in deze digitale tijd in op meer schermvrije gezelligheid en plezier. Dept zal hen hierbij vanuit verschillende disciplines ondersteunen.
 
Jumbodiset, ontstaan uit de fusie van het Noord-Europese Koninklijke Jumbo B.V. en haar Zuid-Europese zusterbedrijf Diset S.A., brengt al decennialang mensen om de tafel voor (educatief) plezier. Met een flink aantal nieuwe producten en een vergrote focus op digital zet het concern niet alleen in op meer schermvrije gezelligheid, maar ook op verdere groei. Dept gaat hen hierbij helpen door onder andere te ondersteunen op het vlak van digital marketing, branding en creatie. 
 
“Jumbodiset heeft een schat aan mooie merken in huis zoals Stratego, Mens Erger Je Niet, Jan van Haasteren en Rubiks”, aldus Erwin Bossers, Strategy Director bij Dept. ”Als agency en marketeer is het dan ook fantastisch om met deze merken en producten aan de slag te mogen. Dat hun rijke verleden niet in de weg staat van de toekomst, blijkt onder andere wel uit de digitale stappen die ze willen maken. Zo is Machteld Koch, met haar jarenlange en brede marketing ervaring, een mooie toevoeging als hun nieuwe CMO.”
 
 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch