Jungle Minds en Lone Rooftop partner in future real estate

26-06-2017 (14:29) - Bureaus

Lone Rooftop maakt inzichtelijk hoe gebouwen worden gebruikt met een zelf ontwikkelde digitale toepassing. Deze toepassing heet PIE (Position Intelligence Engine) en is onmisbaar in het slimmer maken van vastgoed. Lone Rooftop wil door het intelligent maken van een gebouw invloed uitoefenen op de duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie.


realtime data

Veel organisaties weten niet hoe hun gebouw daadwerkelijk gebruikt wordt. Gemiddeld veertig procent van een kantoorgebouw staat tijdens kantooruren leeg, terwijl zeventig procent van de medewerkers geen werkplek kan vinden. Door het digitaliseren en visualiseren van de bezetting van ruimtes, kunnen medewerkers gericht een ruimte opzoeken om te werken. Licht en temperatuur kunnen hierop aangepast worden, wat een commercieel gebouw heel snel kan verduurzamen en een flinke kostenreductie oplevert.

toekomst van commercieel vastgoed
Jungle Minds en Lone Rooftop onderzoeken samen de behoeften vanuit commercieel vastgoed en de vraag die hierin ontstaat, zodat digitale toepassingen hier naadloos op afgestemd kunnen worden. Dit doen zij door te leren van de gebruikers en het ontwikkelen van een specifieke digitale toepassing voor deze gebruikers. Deze digitale toepassing zal vervolgens op de betreffende doelgroep gevalideerd worden en daarna in de praktijk gebruikt worden.

taak
"Wij brengen al jarenlang klantreizen in kaart en creëren daarmee digitale toepassingen die het leven van een gebruiker makkelijker maakt", aldus Maikel Lieste (Directeur Jungle Minds). "Het is de taak van ons bureau om onze partners het vermogen geven snel te reageren op de ontwikkelingen binnen de digitale wereld."

focus
"Dankzij de samenwerking met Jungle Minds kan Lone Rooftop focus blijven houden op de missie-kritische onderdelen om duurzamere, efficiëntere en gebruiksvriendelijkere gebouwen te realiseren en tegelijkertijd gebruikers van een nieuwe applicatie voorzien die tevens bijdraagt aan realisatie van onze missie", zegt Marcel Lamers (CEO Lone Rooftop).


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch