Kickboksorganisatie GLORY kiest voor Coopr

Kickboksorganisatie GLORY kiest voor Coopr

07-10-2020 (12:43) - Bureaus

's Werelds grootste kickboksorganisatie GLORY kiest voor Coopr. Het Rotterdamse bureau gaat GLORY ondersteunen in communicatie, PR en persevenementen. GLORY kondigde onlangs aan terug te keren op 7 november 2020 met het GLORY 76 event. De headliner is het langverwachte gevecht tussen Badr Hari en Benjamin Adegbuyi.
 
Jon Martone, Executive Vice President Marketing, Digital & Partnerships bij GLORY: “We zochten een PR bureau in Nederland dat met ons verder bouwt aan een sterk GLORY en de verhalen die deze sport rijk is, naar een volgend niveau weet te brengen. Coopr voldoet aan al deze eisen. Het Coopr-team bestaat uit fanatieke, enthousiaste liefhebbers mét veel kennis van het communicatie- en PR-vak. Ik ben alleen maar nieuwsgierig naar wat we samen gaan bereiken in de toekomst.”
 
Jody Koehler, mede-oprichter van Coopr: “Dankzij vechters als Badr Hari en Rico Verhoeven is kickboksen de afgelopen jaren enorm populair geworden in Nederland. Die populariteit zal alleen maar toenemen. Wij hebben heel veel zin om, met het fundament dat er onder het merk al ligt, GLORY nog steviger neer te zetten en nog meer fans en liefhebbers kennis te laten maken met de sport.” 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch