Kiki Maaskant leidt Qontent Matters

17-01-2022 (11:25) - Bureaus

Na verschillende managementfuncties binnen Talpa Network te hebben vervuld, startte Maaskant een jaar geleden binnen het MT van qontent matters als Client Service Director. Nu neemt ze als  Managing Director  de dagelijkse leiding van het bureau op zich en blijft ze daarnaast eindverantwoordelijk voor opdrachtgevers.
 
ZKiki Maaskant neemt het stokje over van Robin van Polen. Hij kan zich in zijn nieuwe functie als Growth Director volledig focussen op de kwalitatieve groei van het bureau en zijn partners. Robin van Polen, Growth Director en partner van qontent matters: “Kiki heeft mijn partner Danijel en mij positief verrast met haar managementkwaliteiten én duidelijke visie op ons bedrijf. Met haar kennis en ervaring geeft zij het team een positieve impuls en zet ze iedereen nog meer in hun kracht. Ook weten nieuwe opdrachtgevers uit haar netwerk ons inmiddels te vinden. Met een scherpe positionering, Kiki aan het roer en een duidelijke focus voor mijzelf, weet ik zeker dat we de groei van qontent matters kunnen versnellen.”
 
Kiki Maaskant over haar nieuwe stap binnen qontent matters: “Het eerste jaar is voorbijgevlogen. In deze korte, maar toch ook gekke tijd, hebben we veel mooie stappen gemaakt; een aangescherpte positionering, bestaande relaties verder uitgebouwd en nieuwe klanten weten aan te trekken. Ik heb erg veel zin om in 2022 leiding te geven aan het hele team én om onze ambities gezamenlijk te verwezenlijken.”
 

Aangescherpte positionering

Merken willen graag dat bureaus verder denken dan de briefing en dat middelen en kanalen in elke stap van de klantreis aansluiten. Zo vallen merken beter op, is communicatie effectiever en worden teams binnen merken ontzorgd. Tot dat inzicht kwam qontent matters in samenwerking met Peter van Leeuwen en Menno Schipper. Dit is iets wat qontent matters eigenlijk al, versnipperd over projecten en opdrachtgevers, deed. Met de claim in every step of the journey inspireert, creëert en optimaliseert qontent matters concepten en campagnes waarbij kwalitatieve content centraal staat. In elke vorm. Voor elk kanaal. Met een always on mindset, weet het team precies waar mensen zich bevinden, wat ze bezighoudt en hoe ze in beweging komen. 

Media

Marketing

Economisch