Kim Triesscheijn verlaat The Gardeners

01-09-2017 (09:00) - Bureaus

Creatief directeur Kim Triesscheijn vertrekt bij The Gardeners en kiest voor een heel nieuw avontuur. Maira Evers (oprichter en eigenaar van The Gardeners) en Laura Snapper (Client Services Director) blijven voorlopig samen de managementtaken vervullen. 


The Gardeners begon acht jaar geleden als online pr- en social bureau. De afgelopen jaren stonden in het teken van de herpositionering en groei van het bedrijf. Inmiddels staat er een sterk allround creatief bureau. Deze ontwikkeling is mede te danken aan Kim Triesscheijn. Na twee jaar als creatief directeur bij The Gardeners gaat Triesscheijn zich richten op een eigen bedrijf waarin ze haar creativiteit combineert met Levenstherapie (onder andere met coaching, counseling, healing en reading).

 

Kim over The Gardeners: “De afgelopen twee jaar hebben we hand-in-hand een ‘creative agency nieuwe stijl’ neergezet, met een sterk team, en veelbelovende en opvallende cases die bewijzen dat je voor commerciële merken vanuit goede intenties dingen kunt doen die van waarde zijn. Daar ben ik trots op.”


altijd op zoek

Maira Evers: “Ik ben Kim heel erg dankbaar. Mede dankzij haar zijn we een meer volwassen bureau geworden. Nu is het tijd voor de volgende stap. Ook wij merken dat de economie aan alle kanten aantrekt, veel nieuwe klanten melden zich met steeds grotere vraagstukken. ‘Where good things grow’ heeft niet alleen betrekking tot het werk wat we maken, maar ook op de mentaliteit en ambities van de mensen waar we mee werken. We willen blijven groeien en houden onze ogen open voor mensen die aansluiten bij onze ambities. Zo zijn we altijd op zoek naar allround creatieven. Zo zijn we per direct op zoek naar een community manager, een pr-manager en een producer.”
 

 

 

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch