Kingsday fuseert met 180 Amsterdam

15-06-2017 (09:00) - Bureaus

De creatieve bureaus Kingsday en 180 Amsterdam gaan fuseren. Het nieuwe bureau, 180 Kingsday, zal worden geleid door Sander Volten als CEO. Al Moseley, het huidige boegbeeld van 180 Amsterdam, gaat zich als International President richten op de bloei van het mondiale 180 micro-netwerk.

complementair
180 en Kingsday hebben elkaar gevonden als complementaire bureaus. Modern Nederlands en Europees werk enerzijds, legendarisch mondiaal werk anderzijds. En waar 180 kan bogen op jarenlange merkbouw op het allerhoogste niveau, brengt het kernteam van Kingsday diepe wortels in digital mee. 180 Kingsday vestigt zich op de Herengracht 506 in Amsterdam.

volwaardig

Sander Volten, Kingsdays huidige Managing Director: “Met Kingsday zijn we in ruim vijf jaar snel gegroeid naar een volwaardig bureau voor grote Nederlandse merken. Daarbij is onze achtergrond in internationaal digitaal werk steeds een pre geweest. Want ook voor onze huidige klanten maken we cross mediale campagnes voor diverse Europese landen. De keuze om met 180 samen verder te groeien, voelt als natuurlijke match. Niet alleen zijn we praktisch buren op de Herengracht, maar ook qua drive en werkmentaliteit blijken we uit hetzelfde hout gesneden. De combinatie die we nu hebben gesmeed, maakt ons uniek en daarmee ook super relevant voor ambitieuze Nederlandse merken.”

 

 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch