Kossmann.dejong wint internationale AAP 2017 Firm of the Year Award

15-08-2017 (16:15) - Bureaus

De innovatieve ontwerpbenadering van Kossmann.dejong is bekroond met de prestigieuze AAP 2017 Firm of the Year | Interior Design Award. De internationale 32-koppige jury van The American Architecture Prize koos Kossmann.dejong vanwege haar uitmuntende ontwerpkwaliteit, vernieuwende projecten, de belangrijke bijdrage aan het vakgebied en de expertise in complexe opgaven.  

 

“Aan de vorm, functie en esthetiek die traditioneel met interieurontwerp geassocieerd worden, voegen wij een narratieve laag toe. We creëren ruimtes als sociale ontmoetingsplekken, waar alle zintuigen worden geprikkeld, en waar mensen naar huis gaan met iets dat verder gaat dan het aangename en het functionele”, zegt medeoprichter Herman Kossmann. “We zijn zeer vereerd met deze prijs. Niet alleen omdat het een blijk van waardering is voor ons eigen oeuvre, maar ook voor het hele vakgebied – het ontwerpen van narratieve ruimtes.”


The American Architecture Prize wordt jaarlijks uitgereikt in drie categorieën: architectuur, landschapsarchitectuur & stedenbouw en interieurdesign. Laatstgenoemde categorie wordt toegekend aan ontwerpers in verschillende subcategorieën zoals horeca, bedrijven, woningen, werkruimte, publieke ruimte en tentoonstellingen.


ruimte voor vernieuwing

“Met onze multidisciplinaire, holistische aanpak dagen we onze opdrachtgevers uit om uit hun comfortzone te stappen. Dat schept ruimte voor vernieuwing,” zegt zakelijk directeur Ellen Schindler. “We zijn het liefst vanaf het prille begin bij een project betrokken zodat we verhaallijn en ruimtelijk concept integraal kunnen ontwikkelen en zo impact teweeg te brengen bij een breed publiek. Een groot deel van ons succes schuilt in de samenwerking met partners uit veel verschillende disciplines. Deze co-creatie maakt dat het resultaat echt vernieuwend en spectaculair wordt.”


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch