Kroon op het Werk accepteert als eerste PR-bureau in Europa bitcoins

13-07-2017 (17:08) - Bureaus

Vanaf 1 augustus a.s. kunnen klanten van Kroon op het Werk – specialist in food&drinks communicatie - óók betalen in Bitcoins, Litecoins en Ethereum.

 

Klanten van Kroon op het Werk kunnen vanaf volgende maand betalen in de drie belangrijkste cryptocurrency: Bitcoin, Litecoin en Etheurum. Robert Kroon, eigenaar van Kroon op het Werk: “Toen Neelie Kroes in 1985 de eerste pinpas door de automaat haalde kon niemand nog vermoeden dat de pas nu niet meer weg te denken is uit ons dagelijks leven. Inmiddels staan we, drie decennia later, aan de vooravond van een nieuwe betaalrevolutie die ook een positieve invloed gaat hebben op de pr-branche.”


geen extra tijd, rompslomp of kosten

Cryptocurrency of cryptogeld is het eerste betaalmiddel waar geen tussenpersoon aan te pas komt. Geen bank, geen notaris, kortom geen extra tijd, rompslomp of kosten. Wel: een gedecentraliseerd, zelfwerkend en veilig wereldwijd betalingsnetwerk bestaande uit onkraakbare versleutelingssystemen en speciaal ontwikkelde wiskundige algoritmes. Hierdoor kosten ook internationale overboekingen geen tijd meer en geen fee. Ideaal voor de internationale klanten van Kroon op het Werk, zoals Falcon, AGA, Slendier en Hain Celestial, Innocent Drinks.


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch