Last call 3e poll SAN New Kids on the Block

Last call 3e poll SAN New Kids on the Block

25-02-2021 (14:44) - Bureaus

In de 3e poll SAN New Kids on the block is het dringen geblazen: welke 5 bureaus gaan straks door naar de Longlist? Op dit moment is het een close call voor MORGENFRISK, Maze-One, Forty, Megawatt Digital Agency, Greymen&Co en Green Food Lab. Stem nu op je favoriete bureau in deze ronde! Het  kan nog op de homepage tot vrijdagochtend 9:30 uur.
 
De bureaus van de Considerationlist SAN New Kids on the Block 2020, die nu in 3 polls strijden voor een plaats op de Longlist, voldoen alle 24 aan de volgende criteria:

> maximaal 3 jaar oud (volgens inschrijving KvK);
> 'here to stay' in de zin van innovatief/vernieuwend;
> werk & klanten die ertoe doen.
 
Gedurende drie weken vinden de enquetes in drie clusters plaats op fonkonline. Bureaus worden niet in alfabetische volgorde, maar ad random in één van de drie clusters opgenomen.
 
De 15 bureaus die de meeste stemmen hebben weten te vergaren (steeds de 5 hoogst scorende bureaus  uit iedere poll), verdienen een plek op de Longlist voor een SAN Accent. De winnaars van de 1e en 2e poll waren respectievelijk qontent matters en Ovide Agency. De derde en daarmee laatste poll sluit vrijdag 26  februari om 09.30 uur.
 

 

 

 


RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch