LDJ Tech PR en This Agency bundelen krachten

LDJ Tech PR en This Agency bundelen krachten

12-10-2021 (10:27) - Bureaus

Lubbers De Jong Tech PR (LDJ Tech PR) en creatief campagnebureau This Agency slaan de handen ineen voor hun expertises in PR, branding en digital marketing. This Agency heeft plaatsgenomen in het kantoor van LDJ zodat samenwerking sneller tot stand komt.

Met de samenwerking ontstaan nieuwe mogelijkheden voor opdrachtgevers van beide bureaus. Zo krijgt This Agency toegang tot kennis, ervaring en netwerken in business- en marketingstrategie, PR en communicatie. LDJ krijgt vice versa de beschikking tot de creatieve disciplines in branding en het realiseren van innovatieve merkcampagnes. Hierdoor zijn opdrachtgevers voor geïntegreerde communicatiecampagnes aan het juiste adres in het centrum van de hoofdstad.
 

Toenemende vraag

LDJ Tech PR, het Amsterdamse PR bureau dat zich specialiseert in strategische PR, marketingcommunicatie en online marketing voor organisaties in tech en innovatie, ziet een toenemende vraag in de markt. Enerzijds gedreven door een hoge dynamiek bij organisaties in tech en innovatie, anderzijds door de druk die organisaties ondervinden om zich te onderscheiden in een steeds competitievere markt. Daarin wordt niet alleen om de aandacht van de klant, maar ook om de aandacht van andere stakeholders, waaronder schaars talent, gestreden. Klanten zoeken voor hun PR-, marketing- en communicatie uitdagingen steeds meer naar geïntegreerde campagnes. LDJ richt zich met name op klanten die actief zijn in tech en innovatie en daarmee een positieve impact realiseren.

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch